West-Friesland heeft een hoop te bieden, ook als het gaat om eten en drinken. Natuurlijk, we kennen allemaal de stalletjes langs de weg vol seizoen gebonden groenten en fruit. Maar er is zoveel meer. Jam en Zo is altijd op zoek naar lekkernijen die het leven nog nét iets aangenamer maken.

OOSTERBLOKKER - Uiteraard kun je bij Jam en Zo terecht voor een heerlijk potje jam. Maar het kleine knusse winkeltje bied veel meer. Het assortiment behelst onder andere pompoenen, mosterd, honing, kruidenthee en zelfs bijenwas kaarsen.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Alles wordt op een verantwoorde manier geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen en met minder suiker. Ook biedt Jam en Zo verschillende geschenk pakketten aan. De producten worden met lokale ingrediënten (uit eigen tuin of directe omgeving) gemaakt. Tevens kun je bij Jam en Zo terecht voor workshops, leuk bloemschikken samen met vriendinnen voor bv Kerst stukjes.

Ook is er een heus boek door Jam en Zo geschreven; Lekkers uit de tuin. Een boek vol tips voor tuin en keuken en hoe deze samen te gebruiken. Heerlijke recepten en weetjes over eetbare (on)kruiden. Tip; geef eens een boek of cadeau pakket weg! Zoek je privé en of zakelijk Kerstpakketten? Jam en Zo denkt graag mee en maakt met veel plezier een mooi ‘proef’ pakket.

www.jamenzo.nl Noorderdracht 45 1696AC Oosterblokker