HOORN - Bewoners worden uitgedaagd om ideeën aan te melden voor de Duurzame Stadschallenge. Heb jij een idee waarmee je snel een grote en duurzame impact maakt voor de stad? Met €1500,- als budget ga je samen met Puur Hoorn en Voor een mooie stad die uitdaging aan. Hoe krijg je meer inwoners enthousiast over duurzaamheid? Met welke uitdaging pakken we wateroverlast aan? Of weet je een leuke actie hoe we samen heel veel energie kunnen besparen? Schrijf je idee snel in en maak kans op de uitvoering.

Duurzame kansen

Er liggen enorme uitdagingen op het gebied van energiebesparing, duurzame energiebronnen, grijs vervangen voor groen en het hergebruiken van materialen. Deze challenge biedt de nodige handvatten voor inwoners om hun duurzame idee tot werkelijkheid te maken. Zo kunnen zij op een leuke manier samenwerken aan een nog duurzamere stad. Zie jij kansen om met jouw idee de stad een stukje duurzamer te maken en meer inwoners te enthousiasmeren? Meld je idee dan aan!

Zo doe je mee
Vanaf 1 mei kun je meedoen en je idee aanmelden via vooreenmooiestad.nl/duurzaam. Het idee met de meeste stemmen verdient €1500,- voor de uitvoering. Wel van belang is dat het idee uitvoerbaar is en natuurlijk duurzame impact creëert. Je krijgt bij de uitvoering van je idee ook hulp van Voor een mooie stad en Puur Hoorn. De inschrijving sluit op 31 mei 2022.