HOORN – Op zaterdag 1 september houdt Kinderclub Voltreffer twee keer een Open Lucht Club. Het springkussen staat op zaterdagmorgen op het grasveld achter de Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat) en ‘s middags bij het Wijkcentrum Grote Waal. Ook de rode tent kun je daar vinden, waarin je mag knutselen, spellen doen, zingen, naar een Bijbelverhaal luisteren en nog veel meer! Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn hartelijk welkom en het kost helemaal niets!

De Open Lucht Club is een feestelijke afsluiting van de zomervakantie. Daarna beginnen de scholen weer en ook de kinderclub die elke 2e en 4e zaterdag wordt gehouden. Iedereen is welkom op deze feestelijke zaterdag, ook als je de kinderclub niet kent. Zelfs als je niet van plan bent om elke twee weken te komen.Wie zijn wij? Kinderclub Voltreffer is een christelijke kinderclub die al jaren actief is in Hoorn. Het nieuwe clubseizoen begint altijd met de Open Lucht Club. Daarna is er elke twee weken club! Die wordt gehouden in ‘Het Lichtbaken’ (Maelsonstraat 6, naast het WFG). Wij hopen je op de Open Lucht Club te zien! Of anders een week later. Tot ziens!

Informatie: Zat. 1 sept. 10.00-12.30u – op het grasveld achter Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat).
Zat. 1 sept. 14.00-16.30u – bij het Wijkcentrum Grote Waal.
Meer informatie voor ouders of verzorgers? Mail naar: kinderclubvoltreffer@gmail.com of bezoek de website: www.kinderclubvoltreffer.nl.