HOORN - Ben je tussen de 18 en 27 jaar en heb je geen baan en/of opleiding? Wij zijn op zoek naar jongeren die aan de slag willen met hun toekomst.

Misschien ben je vroeger gestopt met je opleiding door problemen thuis en/of op school. Of vind je het moeilijk om betaald werk te vinden. Misschien is Back on Track dan iets voor jou!

Je wordt geinspireerd en gemotiveerd door een persoonlijke coach. Daarnaast laten we je kennis maken met bekende Nederlanders zoals Ernesto Hoost, Tim Knol en Harvey Esajas.

Wij willen graag samen met jou werken aan je toekomst zodat je zorgeloos op je eigen benen kunt staan. Het Jongerenloket Westfriesland helpt je hierbij. Binnen 12 weken helpen we je een keuze te maken om een opleiding te volgen of op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Wat gaan we doen?

We gaan samen met jou op zoek naar een passende opleiding en/of een betaalde baan. In een periode van 12 weken hebben we een programma waarin we je helpen om een keuze te maken. Dat ziet er als volgt uit:

  • Een keuze tussen sport en/of kunst & cultuur
  • Activiteiten in groepsverband
  • Wekelijkse coaching en trainingen
  • Bedrijven bezoeken
  • Kiezen tussen een baan en/of opleiding

Aanmelden

Er is plek voor 24 jongeren. 22 januari is de kick-off in de Statenpoort in Hoorn. Meld je nu aan via jongerenloket@werksaamwf.nl

Back on Track is een samenwerkingsverband met WestfrieslandTV, TjillSkillz, Team Sport gemeente Hoorn en I-Sport Special.