BLOKKER - Zoef! Daar scheerde een libelle over het water. Dat heb je vast wel eens gezien. Maar wist je ook dat libellen voor hun voortplanting afhankelijk zijn van water? Weet je wat ze eten, of hoe snel ze kunnen vliegen? En hoe zit het met de transformatie van larve tot libelle? Dat en meer ontdek je allemaal tijdens een presentatie van Rob Webeling op de doe-middag van zondag 12 september, gevolgd door een avontuurlijke excursie door het territorium van de libelle. Ook leuk voor grote mensen die denken dat ze alles al weten! Rob maakt haarscherpe foto's van libellen in heel Europa en weet als geen ander veel te vertellen over deze bijzondere insecten.

Deze Maks' doe-middag is voor alle geïnteresseerden vanaf 6 jaar en vindt plaats op zondag 12 september van 14:00 tot 15:30. Deelname kost €5,50 per persoon (inclusief materialen).

De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Meer informatie en reserveren: www.mak-blokweer.nl 0229 266344