HOORN - De opening van de nieuwe Albert Heijn in Kersenboogerd-Zuid, vandaag om 16:00 uur, trok veel belangstelling. De winkel, een voormalige DEEN, zit aan het Aagje Dekenplein 29. Supermarktmanager Dirk-Jan Slagter: “Veel klanten wilden meteen onze nieuwe winkel bezoeken. En ze zijn nu al enthousiast! Het was heel prettig om elkaar weer te zien, want we hebben onze klanten best gemist.”


Albert Heijn Aagje Dekenplein heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Je vindt er heel veel groente en fruit. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk. Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart.

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Aagje Dekenplein biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Extra feestelijk

Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij de nieuwe Albert Heijn. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

Albert Heijn aan het Aagje Dekenplein 29 in Hoorn is open van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur. Op donderdag 4 november opent om 16:00 uur nog een nieuwe Albert Heijn in de gemeente Hoorn. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan Grote Noord 57-59.