HOORN - Op zaterdag 2 september wordt er rond Preathuys ’t Slot een speurtocht georganiseerd door Kinderclub Voltreffer. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van harte uitgenodigd!

Professor Feestneus heeft alles klaargezet voor een groot feest voor de kinderclub, maar de taart is plotseling weg! Wat is nou een feest zonder de feesttaart? Daarom gaan de kinderen in groepjes op zoek naar de taart. De start is om 10:30u. Het belooft een uitdagende ochtend te worden voor jongens en meisjes die van puzzelen, speuren, samenwerken en creatief bezig zijn houden. Het feest duurt tot 12.15u.

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en heb je zin in een leuke ochtend vol verrassingen! Dan is dit feest van professor Feestneus echt wat voor jou! Van harte welkom! De toegang is gratis. De activiteit wordt georganiseerd door Voltreffer, de Kinderclub van Christelijke gemeente Het Lichtbaken. De kinderclub is al jaren actief in Hoorn en nu voor het vierde seizoen ook in de wijk Venenlaankwartier.

De clubochtenden worden elke 2e en 4e zaterdag van de maand gehouden in het Preathuys aan de Van Beijerenstraat. Voor meer informatie zie de website: kinderclubvoltreffer.nl