HOORN – Op zaterdag 7 september houdt Kinderclub Voltreffer twee keer een Open Lucht Club. Het springkussen staat op zaterdagmorgen op het grasveld achter de Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat) en ‘s middags op het speelveldje aan de Vijzelmolen 94 in de Grote Waal (bij de toren). Ook de rode tenten zijn daar te vinden, waarin jullie naar hartenlust kunnen knutselen, spellen doen, zingen, naar een bijbelverhaal luisteren en nog veel meer! Ben je tussen 4 en 12 jaar dan ben jij welkom en het is gratis!

Dit jaar nodigen wij jou uit om als belangrijke gast (VIP) naar een ‘Open Lucht Bruiloft’ te komen. Je vraagt je natuurlijk af: ‘Een Open Lucht Bruiloft, wat is dat nou?’ Kom kijken, want dat laten wij zien. Wij vertellen ook een prachtig verhaal. Over een andere gast die ook naar het feest kwam. Hij leek een hele gewone man, maar hij was juist ontzettend bijzonder. Ben jij benieuwd naar de bruiloft en naar het verhaal? Kom kijken en luisteren!

De Open Lucht Club is een feestelijke start van de kinderclub, die vanaf september elke 2e en 4e zaterdag in Het Lichtbaken wordt gehouden. Iedereen is welkom op zaterdag 7 september, ook als je de kinderclub niet kent. Zelfs als je niet van plan bent om elke twee weken te komen. Tot ziens op de bruiloft!

Tijden en locaties:
Zat. 7 sept. 10.00-12.30u – op het grasveld achter Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat)
Zat. 7 sept. 14.00-16.30u – op het speelveldje aan de Vijzelmolen 94 in de Grote Waal (bij de toren).
Meer informatie voor ouders of verzorgers? Mail naar: kinderclubvoltreffer@gmail.com of ga naar: www.kinderclubvoltreffer.nl