HOORN - De Hoornse kunstenaars Nuray Ataş en Izabela Teleszynska exposeren op zondag 30 juni bij Kunst in de Kas. De expositie wordt luister bijgezet door muzikale performances van gitarist en zanger Jan Boers. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij.


Kunstschilder Nuray Ataş voltooide in Istanbul de Academie voor Beeldende Kunsten. In het werk van deze beeldend kunstenaar komen verschillende thema`s voor, zoals licht en reflecties, tijd en ruimte, zichtbaar en onzichtbaar, elementen van de natuur. Zij benadert de werkelijkheid steeds opnieuw. De weergave daarvan is dan ook altijd anders en verrassend.


Fotograaf Izabela Teleszynska fotografeert zowel digitaal als analoog. Haar hart ligt overduidelijk bij de analoge fotografie. Licht en lijnen spelen een grote rol in haar werk. Haar foto’s zijn momentopnames. Bewogen, verstilde of onscherpe beelden die zij creëert, maakt je bewust van de tijd.


Muzikale perfomances

Gitarist en zanger Jan Boers speelt instrumentale bewerkingen van bekende jazz, pop, en latin songs. Ook zingt hij af en toe een lekker nummer. Hij treedt om 12:00 uur en om 15:00 uur op. Maar ook de rest van de dag zet deze gitarist de expositie luister bij.


Praktisch

De expositie en muzikale performances vinden plaats op zondag 30 juni van 11:00 uur – 17:00 uur. De expositie is vrij toegankelijk. Kunst in de Kas is gevestigd in Zwaag (bij Hoorn), Beatrixstraat 3A. Zie ook: www.kunstindekas.nl