Op donderdag 15 maart zal gastspreker Erik Hulzebosch naar Hoorn komen om te spreken tijdens de “Voel je fit” weken bij E-bike Store Hoorn. Hulzebosch is een bevlogen spreker, dat vooral bekend is van zijn prestatie tijdens de Elfstedentocht van 1997 en zijn optredens in ‘De wereld draait door’. Hij komt zijn visie vertellen over hoe je gezond en fit kunt blijven en zijn mooie anekdotes over zijn carrière als schaatser komen uiteraard ook aan bod.

Gastheer van deze avond is Leon Slijkerman, eigenaar van E-bike Store Hoorn. Hij verteld waarom deze spreker naar Hoorn komt. “Erik Hulzebosch is een bijzondere persoonlijkheid met veel energie en passie voor zijn vak. Erik was vroeger ook een begenadigd crossfietser, want tot zijn 15e was hij winnaar van zo’ n 300 crossfietswedstrijden. Voor onze kick-off zocht ik een bevlogen spreker die in onze Store zijn verhaal komt doen, wat aansluit bij ons thema: ‘Voel je fit’. We willen onze klanten een leuke avond bezorgen en dat doen we in onze E-bike Store”, aldus Slijkerman.

Iedereen is welkom op donderdagvond 15 maart om 19.30 uur, maar er zijn een beperkt aantal (zit)plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via de website. De toegang is gratis en aanmelden kan tot 11 maart.