BLOKKER - MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. Op zondag 31 maart van 10:00 tot 16:00 vindt de eerste markt van het nieuwe seizoen plaats. Het belooft een gezellig drukke marktdag te worden met veel aandacht voor het voorjaar en de natuur.

Op de markt zullen veel bekende vaste gezichten uit vorige jaren terugkeren. Het vaste aanbod van groente en fruit van ProeVkantoor, kaas van Rico’s Biokazen, olijfolie en balsamico-azijn van Cantos Import, en brood van Bakkerij Raat blijft onveranderd en vertrouwd. Life Energy, aanbieder van alles voor gezonde energie, Paardencentrum Moerbeek, de enige paardenmelkerij van Noord-Holland, en Voel je Super!markt, met verantwoord gebak, zullen dit seizoen elke maand aanwezig zijn. De wisselkramen op MAKS’ Biomarkt worden deze maand bemand Zuster Evie met ambachtelijke lekkernijen en Evlac met pinda- en notenkaas. Een nieuwe aanbieder op MAKS’ Biomarkt is Biomonkie, gespecialiseerd in biologisch-dynamische (natuur)voeding.

Tegelijkertijd met MAKS’ Biomarkt vindt op hetzelfde terrein de jaarlijkse Natuur- en Levende Tuinen-dag plaats, met als onderdeel daarvan Raphaella’s Natuurmarkt. Een mooie gelegenheid om ook hier te struinen door de verschillende kramen met informatie, plantmateriaal, zaden en andere natuurproducten en je blik te verruimen. MAKS’ Biomarkt sluit aan bij het thema ‘levende tuinen’ met twee aanbieders van biologisch gekweekte tuinplanten: Jan Neelen is gespecialiseerd in vaste planten, met name allerlei soorten geraniums, en De Bijenkans heeft een ruim assortiment bijen- en vlinderplanten.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.


Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker
www.mak-blokweer.nl