HOORN - Op donderdag 13 oktober is de Westfriese Beursvloer voor de 13e keer dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit West-Friesland. Bedrijven en maatschappelijke organisaties gaan een uur lang actief handelen, terwijl de portemonnees gesloten blijven. De handel is gericht op vraag en aanbod in kennis & kunde, materialen & middelen, klussen en mensen voor mensen. De Beursvloer vindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur in Hotel Van der Valk Hoorn. Maatschappelijke organisaties en bedrijven uit West-Friesland kunnen zich voor deelname aanmelden via www.westfriesebeursvloer.nl

De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de Westfriese Uitdaging. De Westfriese Beursvloer is een uitgesproken gelegenheid voor bedrijven en non-profitorganisaties om met elkaar in contact te komen. Organisaties hebben vaak vragen waarvoor binnen de eigen organisatie de expertise, materialen of mankracht ontbreekt. Bedrijven kunnen hierop inspelen door vanuit hun bedrijfsvoering de organisatie te ondersteunen, zonder dat daar direct geld aan te pas komt. Denk aan teksten voor de website, juridische begeleiding bij het oprichten van een stichting, meubels, of hulp bij het organiseren van een evenement. Dit allemaal voor een leuke maatschappelijke, tegenprestatie van de organisatie.

Op zoek naar de match
Ondernemers en non-profit organisaties uit de regio gaan tegelijkertijd de vloer op met hun vraag en aanbod. Na het gaan van de startgong, begint het handelen en proberen beide partijen binnen een uur een zo goed mogelijke match te vinden. Is die er, dan wordt deze officieel vastgelegd. In de afgelopen 12 edities zijn al ruim 1.500 matches gesloten. Succes verzekerd dus!

Aanmelden
Aanmelden voor de Westfriese Beursvloer kan via www.westfriesebeursvloer.nl. Meer informatie over de Westfriese Beursvloer? Stuur een mail naar Brigitta Posch, beursvloer@vrijwilligerspunt.com of bel 0229-21 64 99.