BLOKKER - Het is weer zover! Begin april zullen bij MAK Blokweer de eerste lammetjes geboren worden. Bij de zoektocht naar mooie namen kunnen de dierverzorgers wel wat hulp gebruiken. Daarom organiseert het MAK weer de lammetjes-namenwedstrijd. Weet jij een leuke, lieve of stoere naam voor een lammetje? Doe dan mee en wie weet kun je in april het lammetje met de door jou verzonnen naam in de wei komen bewonderen.


Op de website van MAK Blokweer vind je alle informatie over hoe je kunt meedoen. Meedoen met de namenwedstrijd kan digitaal via het formulier op de website of je kunt een papieren formulier bij de balie van het bezoekerscentrum ophalen. Hou er rekening mee dat op termijn niet alle dieren kunnen worden aanhouden. Hiermee houdt MAK Blokweer de kuddes gezond en vitaal. Voor deelname aan de wedstrijd wordt een kleine bijdrage gevraagd, hiermee steunen deelnemers de kijkboerderij van MAK Blokweer.

MAK Blokweer organiseert minstens twee keer per maand een activiteit in het teken van één van de thema's natuur, boerderij en groen. Meer informatie: www.mak-blokweer.nl of bel 0229 266344.