ENKHUIZEN/HOORN - De mooiste tuin van Enkhuizen sluit de hekken voor de komende winter. Met een groeiend aantal bezoekers en uitbreiding van activiteiten kijkt het team terug op een geslaagd tweede seizoen. De overgebleven oogst vult maar liefst 50 kratten voor de voedselbank. Op naar een groeizaam nieuw jaar.


"Team de Garden" verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Deze steeds grotere groep aan enthousiaste vrijwilligers was al sinds het vroege voorjaar bezig om de ontdekkingstuin voor de opening op 1 juli klaar te hebben.

Sinds die opening is het altijd feest geweest: met vele zonnige weekenden was de Garden een waar geur- en kleurfestijn. De vrijwilligers hebben extra hard gewerkt tijdens drie goed bezochte proeverijen, waarbij iedereen zelfgemaakte hapjes kon eten, gemaakt van verse groenten en kruiden uit de tuin.

Zelfs na alle proeverijen is de eindoogst van het seizoen nog fenomenaal: de Garden bracht vijftig kratten vol groenten naar de Voedselbank Hoorn.

Met grote dank aan alle vrijwilligers en natuurlijk bezoekers die samen een prachtig seizoen mogelijk hebben gemaakt. Graag tot volgend jaar juli!