HOORN - De Bibliotheek Hoorn is op zoek naar vrijwillige gastvrouwen en gastheren vanwege de verruimingen van de Corona-maatregelen.

Na acht weken mogen de bibliotheekdeuren weer open! Om de primaire dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen, is de Bibliotheek Hoorn op zoek naar vrijwillige gastvrouwen en gastheren voor de heropening van onze vestigingen. We willen dat de bezoekers zich welkom en prettig voelen in de bibliotheek. Als gastvrouw of gastheer werk je samen met het team medewerkers Publieksservice van de bibliotheek. Ieder heeft een eigen rol.

Wat ga je doen?
Als gastvrouw of gastheer...
- signaleer je bij de bezoeker wanneer er vragen of problemen zijn;
- verwijs je bezoekers naar de balie waar een collega vragen beantwoordt;
- hou je in de gaten hoe het bibliotheekbezoek loopt;
- zorg je ervoor dat de bezoekers van de bibliotheek gezien en gehoord worden.

Meld je aan of vraag om meer informatie
Wil je ons helpen om de heropening zo goed mogelijk te laten verlopen? Stuur dan een e-mail naar centrale@bibliotheekhoorn.nl met je beschikbare tijden en contactgegevens. Of bel 0229-219441.


De Bibliotheek Hoorn houdt zich aan de RIVM-maatregelen en aan de protocollen van de brancheorganisatie van openbare bibliotheken.

Een leven lang leren doe je bij de Bibliotheek Hoorn
De Bibliotheek Hoorn staat voor een leven lang leren, voor iedereen die wil leren. Als Huis van Ontwikkeling geloven wij in de kracht van verbinding. Daarom besteden wij extra aandacht aan (digi)taalvaardigheid en mediawijsheid: dé randvoorwaarden voor zelfredzaamheid in onze maatschappij.