HOORN - Onlangs is in Hoorn aan het Dampten textielgroep De Juffies van start gegaan. Dit is een enthousiaste groep vrijwilligers die knuffels, kussens, tassen en plaids haken, breien en naaien. De handgemaakte artikelen van “de Juffies” worden verkocht ten bate van De Baanbreker. De Baanbreker is een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking. Ook wordt er dagopvang en individuele begeleiding geboden aan verschillende doelgroepen. De verkoop opbrengst van de handwerkartikelen wordt ingezet voor de activiteiten van het dak -en thuislozen project.

Wat zoeken we:
Handwerk materialen voor onze textielgroep. We zoeken katoen in pasteltinten, wit en grijs en kleikleuren. Wol in allerlei tinten en met name pastel tinten. Leuke stofjes met stipjes, streepjes en bloemetjes, maar ook gebleekte linnen stoffen. Kussens, mits ze schoon zijn. Oogjes, knopen, borduurzijde, grote ritsen, lintjes en kantjes en borduurpakketten. Heeft u nog spulletjes staan die u niet meer gebruikt? Doneer ze aan De Baanbreker! Wij zijn er enorm blij mee.

Vrijwilligers voor onze textielgroep de Juffies in Hoorn. Ben je creatief en heb je zin om een bijdrage te leveren aan textielgroep “de Juffies’? Dat kan! Naast thuiswerken is het mogelijk om op donderdag ochtend van 10.00- 12.00 uur in de Baanbreker aan het Dampten 16 in Hoorn gezellig met elkaar te handwerken.

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij Lisa Ursem : 06-81305187, of per email: l.ursem@baanbrekerenkhuizen.nl meer informatie over de Baanbreker kun je vinden op www.baanbrekerenkhuizen.nl