HOORN - Dit jaar kiezen voor een nieuwe openbare middelbare school? Spannend en ook best verwarrend in corona-tijd… Gelukkig biedt Copernicus SG (mavo, havo, vwo) allerlei mogelijkheden om zowel fysiek als digitaal kennis te maken. Proef de fijne sfeer, leer meer over de twee- en driejarige brugklas en over de persoonlijke begeleiding en ondersteuning.


Open Schoolplein 8 en 9 februari

Tijdens het Open Schoolplein worden leerlingen uit groep 8 (en 7) en hun ouders samen verwelkomt. Jullie worden ontvangen op een gezellig aangekleed schoolplein en lopen een route langs de school. Zo kunnen jullie samen ontdekken wat de Copernicus allemaal te bieden heeft. Tijdens het Open Schoolplein kun je al je vragen stellen aan docenten en ondersteuners.
Meld je van te voren aan via www.copernicushoorn.nl

- Dinsdag 8 februari, tussen 15.00 uur en 18.00 en tussen 19.00 en 21.00 in de avond

- Woensdag 9 februari, tussen 15.00 uur en 18.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 in de avond

Online Live Show 8 en 9 februari (via YouTube)

In quarantaine of toch liever vanuit huis de school leren kennen? Of kom je op het Open Schoolplein én wil je ons online bezoeken? Op 8 en 9 februari om 16.30 uur en om 19.15 uur wordt er via het YouTube-kanaal van Copernicus SG een live show uitgezonden! Abonneren kan alvast via www.youtube.com/sgcopernicus

- Dinsdag 8 februari, 16.30 uur en 19.15 uur

- Woensdag 9 februari, 16.30 uur en 19.15 uur

Persoonlijke tour 1 februari t/m 18 maart

Kinderen uit groep 8 kunnen samen met een vriend/vriendin en met een klein groepje andere leerlingen een persoonlijke tour door de school krijgen. Je kunt je hiervoor inschrijven op een dag dat het jullie het beste uitkomt. De tours worden op schooldagen tussen 14.00 en 16.30 uur gegeven. Je proeft de sfeer, beleeft het gebouw van binnen en je kan al je vragen stellen!
Schrijf je nu alvast in via www.copernicushoorn.nl

Interactieve Online 3D tour

Kan je niet wachten? Beleef alvast de school van binnen via de interactieve online 3D tour. Klik op de verschillende ruimtes, laat leerlingen of docenten praten en leer over de verschillende vakken. Hartstikke leuk en 24/7 te beleven op de website, vanaf je smart phone, tablet of laptop!