HOORN - Bent u een bewogen christen en maakt u graag contact met mensen om u heen? Zoekt u naar goede manieren om mensen met elkaar te verbinden met het Evangelie als kern? Deel ervaringen en leer van elkaar in Connect Noord Holland, een nieuw initiatief voor christenen die hun hart willen openen voor anderen.

Leren van elkaar, dat staat de twee initiatiefnemers van Connect Noord Holland, Wieger Knol uit Hoorn en Albert van Kampen uit Wieringerwaard voor ogen. Daarbij gaat het om het leggen van relaties en het vormen van groepen, die effect hebben in diverse richtingen: onderlinge betrokkenheid en oog hebben voor elkaar, een gastvrije houding naar introducees en aandacht vragen voor Jezus, die van grote betekenis kan zijn voor mensen. Daarnaast gaat van zo’n groep invloed uit in de buurt door een gastvrije en helpende houding.

Connect Noord Holland wil een platform zijn voor toerusting, waar informatie wordt gedeeld en praktische handvaten worden aangereikt voor het opzetten van die groepen. Christenen die dat plaatselijk willen opzetten, komen daarvoor regelmatig een dagdeel bij elkaar. De initiatiefnemers gaan uit van vier bijeenkomsten per jaar. De eerste keer op 29 september 2018 (9.00-12.30 u.) in gebouw Het Lichtbaken, Maelsonstraat 6 te Hoorn. Voor meer informatie en opgave zie de website: www.aavankampen.wixsite.com/connectnoordholland.