HOORN - Geen thema is zo vaak bezongen als de liefde. Toch ondernemen zanger Wieger Boer en pianist Hans Weenink als Duo B&W een geheel eigen zoektocht naar de liefde in Theater Het Pakhuis. En wel op vrijdag 7 december a.s. Aanvang 20.30 uur, entree is 10 euro. Kaarten via http://bit.ly/2TyURA6.


De zoektocht van Duo B&W voert langs uiteenlopende liederen uit opera, musical en cabaret, in verschillende talen. Ook komen gedichten voorbij. Het gaat allemaal om bestaand werk, maar wat de voorstelling zo spannend maakt, is dat de twee spelers elkaars tegenpolen zijn: de bevlogen artiest en de broodpianist. “We reageren op elkaar en bemoeien ons tijdens de voorstelling met elkaars werk”, legt Wieger uit. “Dat zorgt voor onverwachte wendingen.” Wie verwacht op deze avond uitsluitend zoete koek voor de kiezen te krijgen, komt bovendien bedrogen uit. “De liefde kent immers vele aspecten”, legt Boer uit. “Denk aan verdriet, wraak, spijt et cetera. Zodra het bij de een te zoetsappig wordt, zet de ander er weer een pittig lied tegenover.”

Bekende gezichten
Wie Duo B&W niet kent, heeft grote kans wél de afzonderlijke leden eerder te hebben gezien. Hans Weenink is professioneel pianist en is onder meer vaste uitvoerder van de pianowerken van de Hoornse dirigent/componist Wietse Stuurman. Samen stonden zij in september in Theater Het Pakhuis. Wieger Boer kun je onder meer (her)kennen van zijn deelname aan voorstellingen van OpRoet.

Een podiumervaring rijker
Het Pakhuis geeft alle ruimte aan podiumtalent van nu en morgen. Zo kunnen artiesten zich ontwikkelen en ervaar je als publiek de magie van theater. Kom kijken of stap zelf de vloer op, dat maakt je in beide gevallen een podiumervaring rijker! Kijk op www.pakhuishoorn.nl voor het programma voor het nieuwe seizoen.