HOORN - The game is on! Op zondag 7 juli, tijdens IRONMAN Mulitsport Festival West-Friesland houdt de Rabobank van 10-18 uur een FIFA battle met eSporters Renzo Oemrawsingh (Fortuna Sittard), Aristote Ndunu (AZ) en Frank Slotta (bekend van de eDivisie). Eerst vertellen zij meer over wat erbij komt kijken om als eSporter op eigen benen te staan. Zowel qua voeding als qua lichamelijke en geestelijke oefeningen. Daarnaast geven zij een demonstratie en mogen de tieners de challenge aangaan door tegen een van hun helden te spelen.


Dit game-spektakel vindt plaats in de Passi stand in Hoorn, welke staat opgesteld in de IIRONMAN expo bij de start van het zwemparcours. Vanaf 10 uur 's ochtends starten de game battles en de meet and greet. De finale vindt plaats van 17-18 uur. Er wordt gespeeld op de Xbox. Onder de aanmeldingen op de dag worden twee Passi branded controllers, gesigneerd door de eSporters, verloot. De beste spelers per eSporters winnen een shirt met handtekeningen en verder zijn er nog meer mooie prijzen te winnen.

Passi-kans! Laat jouw FIFA skills zien aan eSporters Frank, Renzo en Aristore. Ga de strijd met ze aan en maak kans op mooie prijzen! Deelname is gratis en wordt meegemaakt door Rabobank West-Friesland.