HOORN - De winkel aan De Huesmolen 2 in Risdam is de derde voormalige DEEN-winkel in de gemeente Hoorn die omgebouwd wordt naar Albert Heijn. Ook deze supermarkt krijgt het allernieuwste winkelconcept, waarin vers, digitale innovaties en gemak voor de klant centraal staan. De opening vindt plaats op maandag 18 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Jurgen Verhoog en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met veel openingsacties. Uiteraard komt de bekende, levensgrote hamster langs en voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Eerder al gingen nieuwe Albert Heijn-winkels aan het Stan Kentonhof (Kersenboogerd) en aan de Hollandse Cirkel (Bangert Oosterpolder) open. Donderdag 14 oktober opent Albert Heijn Zwaag Dorpsstraat. Later volgen nog de winkels aan het Aagje Dekenplein en Grote Noord.

Gemoedelijke sfeer
Het pand in winkelcentrum De Huesmolen wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De nieuwe winkel krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. Albert Heijn Huesmolen voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. “Bovendien nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: in Hoorn aan de Van Dedemstraat 19 en het Stan Kentonhof 88 en in Zwaag Bangert Oosterpolder aan de Hollandse Cirkel 36.