HOORN - Nieuw in de Oosterkerk aan de Grote Oost 58-60: dansen met een live orkest. Op zondagmiddag 7 april a.s. kunnen voor de eerste keer de voetjes van de vloer tijdens een Adoe Adoe feest. Zo’n heerlijke Indische dansmiddag voor Indo’s en balanda’s (Hollanders). Maar ook super gezellig om alleen te komen luisteren. Aanvang 14.00 uur; de laatste muziek klinkt om 18.00 uur.

Het Adoe Adoe feest wordt een super gezellig Indo-party met muziek uit de jaren vijftig en zestig. Jong en oud bij elkaar om lekker te eten, te dansen en ‘je senang te voelen’. De muziek komt deze middag van de authentieke Indo Rockersband Hot News. En die laat de snaren trillen en de gitaren gillen. Kortom: een ontspannen middagje uit om te luisteren naar mooie muziek en/of te dansen in de prachtig gerestaureerde Oosterkerk. Natuurlijk zijn de hele middag drankjes en toepasselijke hapjes verkrijgbaar.
Kaarten kosten € 15.00 (inclusief hapjes). Bestellen via www.oosterkerkhoorn.nl zie kaartverkoop Adoe Adoe. Na aanmelding krijgt men een bevestiging per mail met de betalingswijze.

Ook kunnen kaarten worden besteld via: www.podiumplein.nl Kaarten aan de zaal kosten op 7 april € 17.50. Wie meer wil weten kan nog kijken op www.oosterkerkhoorn.nl. Wees er snel bij. Vol is vol.