HOORN - Nieuw in de Oosterkerk-Hoorn: dansen met een live orkest. Op zondagmiddag 7 april a.s. kunnen voor de eerste keer de voetjes van de vloer tijdens een Adoe Adoe feest. Zo’n heerlijke Indische dansmiddag voor Indo’s en balanda’s (Hollanders). Maar ook super gezellig om alleen te komen luisteren. Aanvang 14.00 uur; de laatste muziek klinkt om 18.00 uur.

Het Adoe Adoe feest wordt een super gezellig Indo-party met muziek uit de jaren vijftig en zestig. Jong en oud bij elkaar om lekker te eten, te dansen en ‘je senang te voelen’. De muziek komt deze middag van de authentieke Indo Rockersband Hot News. En die laat de snaren trillen en de gitaren gillen. Kortom: een ontspannen middagje uit om te luisteren naar mooie muziek en/of te dansen in de prachtig gerestaureerde Oosterkerk. Natuurlijk zijn de hele middag drankjes en toepasselijke hapjes verkrijgbaar.

Kaarten kosten € 15.00 (inclusief een aantal heerlijke hapjes) Ga voor kaartverkoop naar: www.podiumplein.nl

Kaarten ophalen en betalen kan ook op dinsdagochtenden bij de Oosterkerk, Grote Oost 58 in Hoorn tussen 9 en 11.00 uur. Kaarten aan de zaal kosten op 7 april € 17.50; de zaal gaat om 13.30 uur open. Wie meer wil weten kan nog kijken op www.oosterkerkhoorn.nl.