HOORN - We gaan weer van start met veel activiteiten, zoals onderstaand en kijk ook eens op www.netwerkhoorn.nl

Nederlandse les Avond
In wijkcentrum Grote Waal op maandag en woensdag van 19.00-21.00 uur.Nederlandse taallessen voor anderstaligen. In de les wordt o.a. aandacht besteed aan grammatica, spelling, lezen, schrijven en luisteren. Beginners op maandag en Gevorderden op woensdag. Je kan je nog aanmelden.

Ouder en Kind Ochtend
Wij gaan weer door met onze gezellige ontmoetings- en speelochtend voor ouders/verzorgers en kinderen van 0 tot 4 jaar. Buurtmoeder Nazan ontvangt u en Riet is er ook weer bij om voor te lezen aan de kinderen. Kom je ook eens kijken?

Repair Café
In wijkcentrum Grote Waal op dinsdag van 13.30-15.30 uur. Ook wat te repareren? U weet niet hoe? Bij het Repaircafé kunt u samen met het enthousiaste team aan de slag. Repareren is goed voor het milieu, voor uw portemonnee en voor sociale contacten. Dinsdag 21 september zijn we er weer! Binnenlopen is gratis, voor vervangen van belangrijke onderdelen wordt u doorverwezen.

Contactpersoon Antoinette Roovers, Wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3 in Hoorn, 0229-280940, a.roovers@netwerkhoorn.nl