BLOKKER - Leuke Activiteiten voor kinderen in de meivakantie bij MAK Blokweer.

Zondag 28 april: Bloempotje beschilderen

Tijdens MAKS' Biomarkt een bloempotje beschilderen. Het door jou versierde potje vul je met aarde en je krijgt van ons bloemen- of plantenzaadjes uit onze kloostertuin die je erin plant. Neem je bloempotje mee naar huis en geeft het een mooi plekje in je tuin of op je balkon. Je kunt dan na een tijdje genieten van een zelfgeplante bloem of plant.

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Deelname kost €3,50 per bloempotje. Reserveren is gewenst, de activiteit kan tussen 10:00 – 16:00 uur uitgevoerd worden bij de kraam .

Woensdag 1 mei: voorstelling Koba Kip van poppentheater de Kromme Kabouter voor peuters en kleuters

Koba is een blije kip maar o jee, ze kan geen eieren leggen zoals de andere kippen. De andere dieren op de boerderij lachen haar uit en dat maakt haar nogal verdrietig. En dan op een dag lukt het haar toch om een ei te leggen. Het is niet zomaar een ei, maar een heel bijzonder ei...

Kom op woensdag 1 mei meebeleven welk bijzonder ei Koba Kip legt bij dit lieve verhaal voor peuters en kleuters, gespeeld door Poppentheater de Kromme Kabouter. De voorstelling duurt ongeveer een kwartier, daarna kun je nog een kijkje nemen bij de dieren van de kijkboerderij of op het terrein rondstruinen.
Deze korte poppentheater voorstelling is voor peuters en kleuters van 3 t/m 6 jaar en vindt op woensdag 1 mei twee keer plaats:van 10:00 - 10:15 uur en van 10:45 - 11:00 uur.

Kinderen hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. Kosten zijn € 3,50 per persoon (zowel voor kinderen als voor de begeleider). Reserveren is noodzakelijk.

Woensdag 8 mei Voorleesfeest Lentepret

Het is lente. Vos, Muis, Wasbeer en Uil vliegen met een luchtballon in de eerste lentezon. Ze zien pasgeboren lammetjes, kleine konijntjes en lieve kuikentjes. Ze vliegen over de velden. Maar dan vliegen ze te ver! Kun jij ze helpen? Na het voorleesfeest van dit leuke prentenboek van Anita Bijsterbosch maak je zelf een mooie lenteknutsel. Is je knutselwerk klaar? Ga dan op onze kijkboerderij zelf eens kijken naar onze jonge dieren.

Deze activiteit is voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en vindt op 8 mei plaats van: 10:30 - 11:30 uur. Deelname is uitsluitend mogelijk onder begeleiding van een volwassene. Kosten: € 3,50 per kind. Reserveren is noodzakelijk.

Jonge dieren

Natuurlijk is de lente ook een mooie tijd om op onze kijkboerderij onze jonge dieren van dichtbij te bewonderen. Lammetjes, geitjes, konijntjes en kuikentjes huppelen, springen en scharrelen in het rond.

Drinken en lekkers

In onze Molshoop kun je terecht voor een drankje met iets lekkers. Bekijk ondertussen de vissen die voor het raam zwemmen of bezoek onze tentoonstelling met mollengang.

GPS- & Speurtochten

Ben je thuis uitgespeeld en wil je lekker buiten rondstruinen? Wij hebben diverse gps- en speurtochten voor verschillende leeftijden waarmee je op ons terrein van alles kan ontdekken. Houd jij je voeten droog? Kun jij Rob en andere rare vogels ontdekken? Of wil je kennis maken met de dieren op onze kijkboerderij en in ons natuurpark? Rugzak om, laarzen aan en gaan! Kijk op onze website www.mak-blokweer.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten. Reserveren mag wel, maar hoeft niet.

Informatie en reserveren


Wil je reserveren voor een activiteit of heb je vragen ? Kijk op onze website: www.mak-blokweer.nl of neem contact op via info@mak-blokweer.nl of 0229-266344

Openingstijden:

MAK Blokweer is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur.