BLOKKER - Ruik, voel, proef, kijk, luister en beleef de Blokweermarkt op zondag 26 juni! De jaarlijkse markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers vindt dit jaar weer plaats op het terrein van MAK Blokweer, omringd door groene natuur. Kom langs en ontdek wat de streek te bieden heeft!

Op de altijd gezellige Blokweermarkt worden verantwoorde alternatieven geboden voor allerlei alledaagse artikelen. Je kunt eenvoudig je vaste boodschappen ‘groener’ maken, want veel van de aanbieders staan ook regelmatig op de maandelijkse, kleinschalige MAKS’ Biomarkt. Aan het eind van de Blokweermarkt ga je naar huis met een tas vol (h)eerlijke producten en een hoofd vol inspiratie!

Met een gevarieerd aanbod van zowel food als non-food producten is de Blokweermarkt van alle markten thuis. Je vindt hier bijvoorbeeld groente, fruit, brood, kaas, olijfolie, pindakaas en koffie. Ook is er op deze zomerse dag heerlijk fris schapenijs verkrijgbaar. Wat betreft non-food biedt de markt onder meer vaste planten, verzorgingsproducten, edelstenen, viltproducten en andere kleurrijke creaties. Op de website van MAK Blokweer staat een volledig overzicht van alle kraamhouders.

Voor kinderen is er tijdens de Blokweermarkt van 11:00 tot 16:00 doorlopend een activiteit waar ze zelf badzout kunnen maken. Ook buiten deze activiteit om is de Blokweermarkt voor kinderen een leuk uitje. Ze kunnen kennis maken met de boerderijdieren, rondstruinen in de tuinen of ravotten in de natuurspeeltuin.
De Blokweermarkt vindt plaats op zondag 26 juni van 10:00 tot 16:00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Toegang is gratis, voor de activiteit wordt een bijdrage gevraagd. Tijdens de Blokweermarkt zijn de Kijkboerderij, bezoekerscentrum de Molshoop en het natuurpark met natuurspeeltuin geopend. Honden zijn niet toegestaan.


Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl