HOORN - In de 48e Zondagochtendsalonop zondag 12 november 2023, in De Boterhal te Hoorn. Van 11:00 – 13:00 uur Vrij entree, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

‘From Eternity to Here’, ‘A Silent Apocalypse’, ‘The Enchanted Forest’, ‘No Cure for the Summertime Blues’: beeldend kunstenaar en mede-oprichter van Kunstenaarsvereniging Hoorn en omstreken Peter de Rijcke (1945-2022) gaf zijn expressieve werken prikkelende titels. Schoonzoon en kunstliefhebber Vincent Bruijn reflecteert tijdens deze Zondagochtendsalon op de ontwikkeling, het veelzijdige oeuvre en de rijke productie van Peter. Wij gedenken Peter op gepaste wijze en nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

De tentoonstelling ‘Uitzicht’, met werk van Peter de Rijcke en Gerrit Meijer, is nog te bezichtigen tot 20 november 2023. Wij serveren gratis koffie en thee met boterkoek en vanwege de bijzondere gelegenheid ook een goed glas wijn.

Deze salon is dit keer wel bereikbaar voor rolstoelen en/of mensen die slecht ter been zijn.

In de serie informatieve bijeenkomsten ‘Zondagmiddagsalon’, op de zolder van het monumentale pand De Boterhal, biedt Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o. haar leden en andere exposanten een podium om zich uitgebreider te presenteren dan mogelijk is in een expositie. Zij geven het publiek een inkijk in wat hen beweegt en inspireert, hoe zij te werk gaan in hun specifieke discipline en hoe hun ontwikkeling tot nog toe is gegaan. Tot slot praten we na met de inleider van deze salon.
De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Magda Frandsen magda@boterhal.com of www.boterhal.com.
De Boterhal, Kerkplein 39,1621 CZ Hoorn, www.boterhal.com, open van di t/m zo van 14.00 tot 17.00 uur.