HOORN - Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock. De band werd eind 2018 opgericht door een vijftal gepassioneerde southern rock liefhebbers. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”.

Met 5 man sterk laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben. Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock. Heerlijke meeslepende nummers gebaseerd op de vibe van de oldschool southern rock bands. Met een internationale platendeal op zak, zouden zij najaar 2020 en voorjaar 2021 Europa onveilig maken met een uitgebreide tour. Dit om te vieren dat hun debuut album “Brothers” in September 2020 door heel Europa is uitgebracht. Helaas gooide covid-19 roet in het eten maar kunnen ze nu alsnog dit album promoten in zalen in binnen- en buitenland.Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel.

Dit concert is alleen te bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl .
Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen conform de richtlijnen van de VNPF.

Waar: Manifesto
Wanneer; zaterdag 16 oktober
Tijd: deuren 20:00 uur, aanvang 20:30 uur
Tickets: € 11,50 (incl. fee 1,50 per bestelling) /deur € 14
locatie: Manifesto Holenweg 14c 1624 PB Hoorn

Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl