Lichtpuntjes in de duisternis bieden aan gezinnen met een ziek kind; dat is het doel waar Stichting Opkikker zich voor inzet. Om deze lichtpuntjes te kunnen blijven bieden, gaan vrijwilligers als collectant de straat op om geld op te halen voor deze Opkikkerdagen. Van 28 augustus t/m 3 september vindt de collecteweek plaats in Almere. Help jij mee collecteren?


Stichting Opkikker zet zich in voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Als je kind zo vaak ziek is, dan bestaat jouw wereld uit veel zorgen en onzekerheden. Ieder lichtpuntje helpt deze gezinnen om weer kracht te vinden om door te gaan. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Door het organiseren van onvergetelijke momenten, zoals hun Opkikkerdagen en Ambassadeursdagen.

Stichting Opkikker is volledig afhankelijk van donaties. Om die reden doen zij het gehele jaar door allerlei acties om geld in te zamelen voor hun Opkikkerdagen. Een voorbeeld hiervan zijn de collecteweken die jaarlijks op verschillende plekken in Nederland georganiseerd worden. Ook dit jaar wordt zo’n collecteweek georganiseerd in Almere in de week van 28 augustus t/m 3 september. En het leuke is dat iedereen hieraan kan deelnemen, dus ook jij! Trommel je vrienden, familie en kennissen op om samen te collecteren en Stichting Opkikker zorgt voor de rest.

Dus help jij mee collecteren in 2022? Meld je dan aan via Opkikker.nl/collecteweek.