HOORN - De binnenstad staat woensdag 9 november in het teken van de Najaarsmarkt. Er staan ruim 150 marktkramen. Vanaf dinsdag 8 november 16.00 uur is het marktterrein niet bereikbaar met de auto.

Tijdens de Najaarsmarkt kunt u terecht voor onder meer lederwaren, kleding, en etenswaren waaronder de beroemde Hoornse koetaai. U vindt de kramen op het Gouw, de Gedempte Turfhaven, het Breed en de Veemarkt. Op de Gedempte Turfhaven staan ook standwerkers met (huishoudelijke) producten.

Bereikbaarheid

De Najaarsmarkt duurt woensdag 9 november tot 17.00 uur. Er zijn afsluitingen om de markt mogelijk te maken en voor de opbouw en afbouw van de markt. U kunt van dinsdag 8 november 16.00 uur tot en met woensdag 9 november 19.00 uur niet met de auto komen bij het Gouw, de Gedempte Turfhaven, het Breed en de Veemarkt. Ga zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar de markt. Op de kop van de Veemarkt is een gratis fietsstalling. Meer weten over parkeren? Lees meer op de pagina Parkeren voor bezoekers.