HOORN - De Hoornse raad nodigt bewoners van de Kersenboogerd uit voor een wijkwandeling op vrijdag 29 oktober. De raadsleden willen graag bewoners van de wijk ontmoeten en van hen horen hoe het in de wijk gaat. De wandeling start om 14:00 uur bij het Wijklab van de gemeente aan het Aagje Dekenplein en duurt ongeveer 1,5 uur.

De Hoornse raad weet graag wat er in de wijken leeft en speelt. De raad wil dat dat inwoners en ondernemers hen weten te vinden en ook geen drempel voelen om contact te zoeken. Daarom heeft de raad één week per maand speciaal gereserveerd voor ontmoetingen, werkbezoeken, peilingen en andere activiteiten met bewoners en ondernemers.

Wijkwandeling
De groep wandelt langs een aantal plekken in de wijk waar de komende maanden veel staat te gebeuren. Op deze plekken krijgen zij uitleg over plannen voor onder meer de openbare ruimte, veiligheid, duurzaamheid en een initiatief voor bewegen en ontmoeten. Tijdens de wandeling kunnen bewoners en raadsleden kennis maken en in gesprek gaan over hoe het in de wijk gaat.

Iedereen is welkom
Iedereen is welkom om mee te wandelen. Aanmelden kan tot en met donderdag 28 oktober per e-mail aan griffie@hoorn.nl.