HOORN - Woensdag 17 april is het weer tijd voor de voorjaarsmarkt in de binnenstad van Hoorn. Slenter langs een gevarieerd aanbod van één van de 150 marktkramen met uiteraard de verkoop van allerlei gezellige voorjaarsartikelen! Zo zijn er voorjaarsplanten, de nieuwste zomerkleding, sieraden, leuke woonaccessoires, Hollandse aardbeien en nog veel meer. Of neem gezellig plaats voor een kopje koffie en wat lekkers, wie weet is het al tijd om op het terras te zitten. Voor de lekkere trek kun je op de markt terecht bij de kramen met crêpes, stroopwafels, churros, hartige taartjes en broodjes beenham. En voor wie ze vorig jaar ook al heeft gespot: het Dixie Duo verzorgt de muzikale omlijsting van 11.00 tot 15.00 uur!

Kindervermaak en oude ambachten
De kinderen kunnen tussen 11.30 en 15.30 uur geschminkt worden en een ballonfiguur halen. En er is meer! Er zijn de hele dag demonstraties van oude ambachten zoals kantklossen, tinnegieter en het maken van sieraden.

De markt is geopend op woensdag 17 april van 8.30 uur tot 17.00 uur, in de binnenstad van Hoorn.

Vanaf dinsdag 16 april 17.00 uur tot en met woensdag 17 april 18.30 uur is de Veemarkt, Gedempte Turfhaven, Breed en het Gouw afgesloten voor het doorgaande verkeer.