HOORN - De gemeente Hoorn wil bij ’t Hoofd een standplaats verhuren voor een foodtruck voor de periode van de zomer 2023 tot 1 juli 2025. De toewijzing kan aan één of meerdere huurders zijn, zodat dagelijks een ander aanbod kan worden gegeven op deze plek. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de gemeente uiterlijk vóór 15 juni 2023.

Er wordt bij de inschrijvingen gelet op duurzaamheid, het aanbod, maar ook op hoe goed de foodtruck in de historische haven past.

Voorwaarden
De selectie wordt gedaan aan de hand van een aantal criteria, dit zijn onder andere de hoogte van het bod op de huursom, uitstraling, innovatie, het aanbod en duurzaamheid. Maar ook op een originele uitstraling en of het bijdraagt aan de speerpunten waar de gemeente zich de komende jaren op wil profileren. “Jong”, dat wil zeggen fris en passend in deze tijd en “reuring”, levendig, bruisend, energiek en ondernemend. Een foodtruck die een gevoel van optimisme en blijheid oproept en is gemaakt van kwalitatief goed materiaal.

Het gebouw waar voorheen een snackkiosk was gevestigd wordt in de maand juni gesloopt.

Meer informatie
De selectiecriteria en voorwaarden en wijze van inschrijving kunt u vinden op de website van de gemeente Hoorn. Gemeente Hoorn - Inschrijven foodtruck t' Hoofd