HOORN - Over een aantal weken is gemeente Hoorn klaar om inwoners te ontvangen op Nieuwe Steen 1. Na een anderhalf jaar durende renovatie gaat het stadhuis weer open op maandag 22 juli om 13.00 uur. Door de verhuizing naar het vernieuwde gebouw is het voor inwoners niet mogelijk om zaken te regelen aan de balie van donderdag 18 juli tot maandag 22 juli 13.00 uur. De telefonische en online dienstverlening gaan door.

De publieksbalies verhuizen terug naar Nieuwe Steen 1
Tot de heropening zijn inwoners welkom in ons tijdelijke pand. Dit is het gebouw van de Rabobank aan de Nieuwe Steen 29. De verhuisdagen zijn nodig om de dienstverlening in te richten op Nieuwe Steen 1. En ervoor te zorgen dat we maandag 22 juli vanaf 13.00 uur iedereen weer van dienst te kunnen zijn in het vernieuwde stadhuis.

Over het stadhuis
Het stadhuis is in ruim 1,5 jaar tijd gerenoveerd tot een energieneutraal gebouw. Het heeft de monumentale waarde behouden. Naast het bestaande deel staat er een nieuw bouwdeel. In het nieuwe deel zijn werkplekken, vergaderruimtes en een karakteristieke raadzaal.