HOORN - Van maandag 23 juli tot en met vrijdag 3 augustus vinden voor de 21ste keer de Hoornse Zomerspelen plaats. Schrijf je snel in, want vol is vol.

Twee weken lang kunnen kinderen spelen en sporten op verschillende plekken in Hoorn. Voor sommige activiteiten moet je je inschrijven of betaal je een kleine bijdrage. Inschrijven kan via de website van Sport en Cultuur Hoorn.

Programma
Op het programma van de Hoornse Zomerspelen staan vele activiteiten. Er zijn themadagen, zoals de Funsurvival en Zig/Zag Hoorn. Daarnaast kunnen kinderen meedoen met diverse clinics om bijvoorbeeld hun voetbalskills te verbeteren of te leren surfen. Tijdens de Zomerspelen in De Waterhoorn staan onder andere aqua bootcamp, watervoetbal en suppen op het programma. De ‘Zomerspelen On Tour’ biedt in verschillende wijken leuke activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar.

Inschrijven
Het overzicht van alle activiteiten staat op de website van Sport en Cultuur Hoorn. Ook kun je voor meer informatie bellen met de medewerkers van Team Sport via 0229 252200. Inschrijven kan ook via de website van Sport en Cultuur Hoorn. Kinderen die al een account hebben, bijvoorbeeld vanwege deelname aan de Jeugdsportpas of de Nationale Sportweek, kunnen dit account gebruiken.