HOORN - Op vrijdag 21 juni kunnen senioren meedoen recreatieve triatlon. De triatlon bestaat uit drie onderdelen: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer wandelen.

De triatlon is geen wedstrijd, er wordt geen tijd opgenomen. Meedoen is belangrijker dan presteren. Ook ouderen met een wat mindere conditie kunnen meedoen.

De triatlon wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband van de gemeente Hoorn, zwem- en recreatiebad De Waterhoorn en de Stichting Sportwandelschool Hoorn.

Aanmelden voor 20 juni
Heeft u zin in een recreatieve en gezellige bewegingsmiddag? Meldt u zich dan voor donderdag 20 juni, 12.00 uur aan. Bel naar de gemeente via 0229 25 22 00 en vraag naar Team Sport. Of stuur een e-mail naar teamsport@hoorn.nl

Kosten
Meedoen kost 5 euro per deelnemer. Dit is inclusief een kaartje voor het zwembad, een kopje koffie of thee en een deelnemerscertificaat. U kunt zich vrijdag 21 juni vanaf 11.00 uur melden in het restaurant bij zwembad De Waterhoorn, Holenweg 14E. Daar betaalt u op de dag zelf de inschrijfkosten.