HOORN - Welke woonwensen heeft u als 65-plusser? Wat is een passende woning, waar staat de ideale woning en hoe ziet de ideale woonomgeving eruit? Op woensdag 3 november en donderdag 4 november organiseert de gemeente Hoorn bijeenkomsten om met 65-plussers te praten over hun wensen voor een woning en de voorzieningen in Hoorn.

De komende jaren groeit de groep 65+ bewoners in Hoorn. De gemeente wil daar graag op inspelen. De gemeente doet daarom mee aan een daarom onderzoek naar passende woonvormen voor ouderen en gaat graag met 65-plussers in gesprek over hun woonwensen. Wanneer is een woning passend? Hoe ziet een passende woning eruit? Welke voorzieningen moet een woning hebben en welke voorzieningen in de buurt zijn wenselijk?

Bijeenkomsten
Om deze vragen te beantwoorden gaat de gemeente graag met 65-plussers in gesprek over hun woonwensen en voorzieningen in de gemeente Hoorn.

De twee bijeenkomsten vinden plaats op:
Woensdag 3 november van 10:00 tot 12:00 uur in Stichting Culturrel Centrum Plataan, Pastoor Nuyenstraat in Zwaag Donderdag 4 november van 15:00 tot 17:00 uur in Wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3 in Hoorn

Meld u aan
Wil u graag meepraten over passende woonvormen voor 65-plussers? Per bijeenkomst is er ruimte voor 10 tot 15 personen. U kunt zich aanmelden bij Norbert Broenink van onderzoeksbureau Advies-BRON kan per e-mail aan onderzoek@advies-bron.nl of telefonisch via 06-30313377.