HOORN - Paul Elenbaas, oprichter van de ondernemerspartij VOC Hoorn is terug in de politiek en staat als lijstduwer op de lijst van de nieuwste politieke partij, “Liberaal Hoorn”.


Juist door het artikel van Liberaal Hoorn om ondernemers te faciliteren met het plaatsen van een marktkraam voor hun winkel dacht ik “eindelijk een partij die denkt in mogelijkheden en oog heeft voor wat de stad echt nodig heeft”. Fractievoorzitter Chris de Meij is daarom verheugd dat Paul zich bereid heeft verklaard tot lijstduwer. Om Paul in je team te hebben, die naast zijn bedrijf ook nog eens 35 jaar MKB ervaring meebrengt, is ontzettend fijn.


Naast Paul Elenbaas is ook Symen van der Meer weer terug in de politiek. Symen van der Meer was eerder raadslid voor het CDA en Hoorns Belang en is naast ondernemer ook lid van de Ondernemersvereniging Stad Hoorn. Symen van der Meer geeft aan dat het vertrouwen in de politiek het afgelopen jaren flink is gedaald. De oorzaken zijn duidelijk, de toeslagen affaire, het falend immigratie en asielbeleid en jarenlange wachtlijsten voor een huurwoning. Er is echt een koerswijziging nodig om Hoorn aantrekkelijk te houden voor onze inwoners en ondernemers Het is “Tijd voor verandering”.


De top 10 (van de 21 leden die op de kandidatenlijst staan) van Liberaal Hoorn ziet er verder als volgt uit:


- Chris de Meij

- Alex van der Kleij

- Symen van der Meer

- Debbie Kater van Vliet

- Fred Avis

- Peter van Peperstraten

- Hans Swier

- Monique Gelmers

- Astrid Hendriks

- Albert van der Horst