HOORN - Na het succes van vorig jaar organiseert de gemeente Hoorn wederom een ontbijt op de landelijke ‘Dag van de ondernemer’. Op vrijdag 16 november ontbijten ruim 250 ondernemers uit de gemeente Hoorn bij Van der Valk (Westfriese Parkweg 1) om zo op een laagdrempelige manier te netwerken. Journaliste en investeerder Annemarie van Gaal inspireert met een lezing over ondernemerschap.


De eerste editie van 2017 trok ruim 200 mensen uit het bedrijfsleven, van zzp’ers tot directeuren en grootaandeelhouders. De gemeente Hoorn wil met het ontbijt ondernemers met elkaar verbinden en het eigen beleid voor ondernemers verbeteren. Voor de vele ondernemers is een ontbijt een ideale netwerkmogelijkheid. Onlangs trok een kleinere variant, voor ondernemers in de binnenstad, ook tientallen bezoekers. Samen gingen ze in gesprek over het aantrekkelijk houden en maken van de Hoornse binnenstad.

Veel ondernemers waren vorig jaar positief over het ontbijt en gaven aan behoefte te hebben aan een vervolg. Wethouder Ben Tap van economische zaken opent het ontbijt met een welkomstwoord. Journaliste en investeerderAnnemarie van Gaal houdt een lezing over ondernemerschap. Van Gaal schreef meerdere boeken en treedt regelmatig op in tv-programma’s. Tijdens het ondernemersontbijt vertelt ze over ondernemerschap in Westfriesland.

Ondernemers en andere belangstellenden kunnen zich nog aanmelden via www.hoorn.nl/ondernemersontbijt.

Programma

7.30 – 7.45 uur
Ontvangst met koffie, thee en croissantje

7.50 uur
|Welkom door wethouder Ben Tap

8.00 – 8.30 uur
Lezing Annemarie van Gaal

8.30 – 9.30 uur
Ontbijt en netwerken