HOORN - Wethouder Kholoud al Mobayed nodigt ouderen in Hoorn uit voor een speciaal nieuwjaarsconcert. Het concert wordt op 9 januari in de Oosterkerk uitgevoerd door het Noord-Hollands Ouderen Orkest. Dit nieuwjaarsconcert is specifiek voor ouderen met een laag inkomen of lage bestedingsruimte en ouderen die graag naar het concert willen komen en dit samen met anderen willen ervaren. Bent u of kent u iemand die graag naar dit concert zou gaan? Aanmelden kan tot en met maandag 7 januari en beleef dit muzikale evenement.

Programma
Het nieuwjaarsconcert begint om 14.30 uur in de Oosterkerk, Grote Oost 58-60 in Hoorn. In de pauze bieden we de concertgangers koffie en thee aan. Rond 16.30 uur sluiten we het concert gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

NH Ouderen Orkest
Het enthousiasme om muziek te maken, straalt van de leden van het Noord-Hollands Ouderen Orkest af. Het harmonieorkest is opgericht in 1978 en bestaat uit ongeveer 100 leden van 50 jaar en ouder. De leden van het orkest zijn betere amateurs en oud-beroepsmuzikanten en komen uit de hele provincie Noord-Holland.

Meld u snel aan
Aan het programma kunnen maximaal 300 deelnemers meedoen. De inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. U kunt zich tot uiterlijk maandag 7 januari 2019 om 17.00 uur aanmelden door een e-mail te sturen naar s.amir@hoorn.nl. Vermeld daarbij uw naam, uw e-mailadres en met hoeveel personen u wilt komen. Lukt het niet per e-mail? Dan kunt u altijd bellen met de gemeente via het telefoonnummer 0229 – 25 22 00 en vragen naar Soraya Amir.