HOORN - Hoe ervaren bewoners, ondernemers en bezoekers het vernieuwde Kerkplein? Over het algemeen zijn ze er blij mee. Maar ze vinden wel dat de auto soms nog te aanwezig is. Op dit moment is er een nieuwe rondvraag.


Naar aanleiding van de reacties uit de eerdere rondvraag, gaan de toezichthouders de komende tijd vaker controleren op foutparkeren. Ook zijn er tijdelijk twee bloembakken bij de fontein geplaatst het verkeer daar nog rustiger moet rijden. De gemeente is erg blij met alle reacties.

Duidelijk beeld

De gemeente vraagt dit jaar meerdere keren naar uw ervaringen op het Kerkplein. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van hoe bewoners, ondernemers en bezoekers het nieuwe Kerkplein beleven. Want door de verschillende tijden van het jaar is de situatie op het Kerkplein telkens weer anders. Daarnaast bekijkt de gemeente op verschillende momenten videobeelden en snelheidsgegevens van het Kerkplein.

Vul de vragen in en geef uw mening over het Kerkplein?

Hoe ervaart u het nieuwe Kerkplein als bezoeker? We horen het graag via een online vragenlijst. U kunt de vragenlijst tot 27 augustus invullen via www.hoorn.nl/bezoekkerkplein