HOORN - Het Grote Verkiezingsdebat in Hoorn is op dinsdagavond 8 maart vanaf 20:00 uur live te volgen via omroep Weeff en een online livestream. Inwoners kunnen het debat in schouwburg Het Park ook bijwonen. De toegang is gratis. Presentator Donatello Piras leidt de 12 Hoornse lijsttrekkers langs een aantal prikkelende stellingen en vragen. Het Grote Verkiezingsdebat vindt voor de derde keer plaats in schouwburg Het Park. De bekende RTL-Z presentator Donatello Piras leidt het debat ook voor de derde keer.

Donatello leidt de 12 lijsttrekkers langs een aantal belangrijke en actuele thema’s, waaronder mobiliteit, sociale zaken en wonen. Publiek krijgt een actieve rolMet de Mentimeter app krijgt het publiek in de zaal en thuis ook een actieve rol tijdens het debat. Via deze app kunnen de aanwezigen en kijkers hun mening geven en vragen stellen die aan de lijsttrekkers voorgelegd kunnen worden.


Toegang in de schouwburg is gratis
De toegang is gratis. De zaal is vanaf 19:30 uur open. Het debat start om 20:00 uur en duurt tot circa 21:45 uur.

Live uitzending
Voor wie er niet bij kan zijn wordt Het Grote Verkiezingsdebat ook live uitgezonden. Het debat wordt live uitgezonden op televisie via omroep Weeff (KPN 1358 en Ziggo 45). Ook kunnen inwoners en andere geïnteresseerden meekijken via de livestream op https://livestreamsolutions.online/hoorn/verkiezingsdebat.

Meer informatie
Meer informatie over de verkiezingen is te vinden op www.hoorn.nl/verkiezingen. Vanaf daar kunnen inwoners onder meer naar het Kieskompas om hun stem te bepalen. Ook staat er informatie over de partijen die meedoen aan de verkiezingen.