HOORN - Soms is het niet vanzelfsprekend om lekker in beweging te blijven. Daarom vindt vrijdag 18 oktober 2019 van 10.00 tot 14.00 uur de Doedag plaats bij Sportcentrum Hoorn. Bezoekers krijgen tijdens deze dag informatie over het aanbod van aangepast sporten in Westfriesland en kunnen vele sporten uitproberen. Voor alle leeftijden en niveaus is er aanbod.


Activiteiten voor alle leeftijden
Test uw balvaardigheid tijdens een potje hockey, voetbal, badminton, tennis, rolstoelhandbal of tafeltennis. Zowel WFHC Hoorn, voetbalschool Palma, badmintonvereniging Slash, tennisvereniging All-In, handbalvereniging SEW als tafeltennisvereniging Disnierats zijn aanwezig.
Meet uw topsnelheid bij AV Hollandia, gooi in de roos bij de Wesfriese Dart Club of leer uw val breken op de judomat van Pascal Proper. Verleg uw grenzen bij de obstaclerun van Keep Moving, op het BMX-parcours van BMX Tri Amigo’s of op de zes meter hoge klimwand van Fun2Sports.
Watersportliefhebbers kunnen kennismaken met Sailability van WSV Hoorn of kijken wat de mogelijkheden zijn bij Duikschool Atlantic. Ook is Optisport aanwezig met hun aanbod bij zwembad De Waterhoorn en IJsbaan De Westfries.

Deelnemen
U hoeft zich niet aan te melden voor de Doedag. Deelname is gratis. Ook vrienden en familie zijn van harte welkom. Houd https://hoorn.nl/Doedag in de gaten voor het laatste nieuws.