HOORN - Op vrijdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Die dag organiseren gemeente en partners een actieve en informatieve ochtend voor mensen met dementie en hun naasten. In accommodatie De Kreek vinden er verschillende activiteiten plaats waarin het leven met dementie centraal staat.

Programma
Het programma start om 9.30 uur in De Kreek. Tussen 9.30 uur en 10.00 uur is de inloop met koffie en thee. Om 10.00 uur start het programma. Er is onder andere een optreden van theatergroep Op Roet, een interessante presentatie over dementie door Geriant en u kunt meedoen met bewegen op muziek. Om 12.00 uur sluiten we af met een hapje en drankje.

Organisatie
Deze ochtend wordt georganiseerd door gemeente Hoorn in samenwerking met Alzheimer West-Friesland, Geriant, MEE & de Wering, Omring, Stichting Netwerk, Vrijwilligerspunt, Wilgaerden en 1.Hoorn. Wilt u in gesprek met deze organisaties die in Hoorn hulp bieden aan mensen met dementie en hun naasten? We spreken u graag op de informatiestand van 1.Hoorn in de zaal.

Aanmelden
Wilt u laten weten of u komt? Dan wordt er voor voldoende koffie, thee en wat lekkers gezorgd. U kunt zich uiterlijk tot en met dinsdag 18 september 2018 aanmelden via het volgende mailadres: i.vd.kroon@hoorn.nl

Dementievriendelijkhoorn.nl
Op de website www.dementievriendelijkhoorn.nl vindt u een overzicht van de verschillende activiteiten en vormen van hulp en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten in de gemeente Hoorn.