HOORN - Een deel van de Willemsweg is vanaf maandag 22 mei afgesloten voor al het verkeer. De weg is twee maanden gesloten vanaf de Willemsweg nummer 3 tot de Van de Blocqueriestraat. Verkeer richting de Draafsingel wordt omgeleid. De kleine Oost blijft bereikbaar.

Autoverkeer wordt omgeleid via de Provincialeweg, Liornestraat en de J.D. Pollstraat. Fietsers worden omgeleid via de Van Beijerenstraat.


Openbaar vervoer
Bus 14 die rijdt van de Kersenboogerd naar station Hoorn, volgt tijdelijk een andere route. De haltes Hoorn Willemsweg en Hoorn Julianaplein richting de stad komen te vervallen. De vervangende halte is de halte aan de J.D. Pollstraat. De route van bus 14 de stad uit verandert niet.

Werkzaamheden onder de grond
De weg wordt afgesloten voor werkzaamheden onder de grond. Het gaat hier om het vervangen van gas-, waterleidingen en elektra. Aansluitend begint 5 juni het werk voor het vervangen van het riool in Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het vervangen van het riool op www.hoorn.nl/HNV of in de BouwApp, project rioolvervanging Venenlaankwartier deel V01