HOORN - Donderdag 3 maart vindt het jongerendebat plaats. Maak kennis met politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen, en geef je mening over onderwerpen die jij belangrijk vindt. Jongeren uit Hoorn en de regio zijn van harte uitgenodigd.

Het jongerendebat wordt mede georganiseerd door Hoornse jongeren voor jongeren uit Hoorn en de regio. Je maakt tijdens het jongerendebat kennis met politieke partijen die in Hoorn meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Leer de standpunten van de partijen kennen en stel je vragen aan de lijsttrekkers. Daarnaast kun je je mening geven over stellingen over belangrijke onderwerpen zoals wonen, onderwijs, milieu en inclusie. Ook is er ruimte om met andere jongeren te debatteren over deze en andere onderwerpen.

Aanmelden
Wil jij aanwezig zijn bij het jongerendebat op donderdag 3 maart 2022? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op www.hoorn.nl/jongerendebat. Daar kun je ook aangeven welke onderwerpen volgens jou aan bod moeten komen. En of je zelf actief wilt deelnemen aan het debat of alleen toeschouwer wilt zijn. Het jongerendebat is op donderdag 3 maart en duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Het wordt gehouden bij Tabor College Werenfridus, De Keyzerstraat 1.

Het jongerendebat wordt mede mogelijk gemaakt door het Werenfridus dat het theater en de technische ondersteuning biedt.