De zoektocht naar het juiste cadeau is ieder jaar weer een flinke uitdaging zo rond de feestdagen. Je speurt de winkels en het internet af maar kunt niet iets vinden wat persoonlijk en uniek is. Wees gerust, je zoektocht eindigt hier! Met de privesauna.nl wellness cheque geef je een heerlijke persoonlijke ervaring die men nooit zal vergeten!

PRIVESAUNA.NL WELLNESS CHEQUE
is een universele cheque die je kunt inwisselen bij de mooiste privé wellness locaties door heel Nederland! Er is ruime keuze uit luxe wellness suites met jacuzzi en sauna tot complete spa’s met een stoomcabine zwembad, altijd helemaal privé!

Een bol.com cadeaubon of nationale bioscoopbon is erg algemeen en eigenlijk te simpel om weg te geven. Het is niet persoonlijk en geeft niet het ‘wauw’ verassingsgevoel als je het krijgt. De privesauna.nl wellness cheque wél! Bestel eenvoudig via https://giftcard.privesauna.nl/

UNIEK doordat de ontvanger zelf kan kiezen en zijn/haar ervaring persoonlijk samen stellen. Naast de uitgebreide keuze aan jacuzzi’s, diverse sauna’s, stoomcabines en zelfs zwembaden kun je de wellness sfeervol laten inrichten voor bijvoorbeeld je geliefde of een jarige. Kies uit een breed assortiment hapjes en drankjes of zelfs een heerlijke massage om je privé wellness ervaring perfect aan te laten sluiten op jouw wensen! Bekijk het hele aanbod op https://privesauna.nl/prive-sauna

ROMANTISCH
is een privé sauna absoluut, zeker als je de wellness laat aankleden met een romantisch arrangement die je bijna overal kunt bijbestellen. Rozenblaadjes en kaarsjes door de wellness en lekkere hapjes of een glaasje bubbels

KWALITEIT is gegarandeerd omdat privesauna.nl het grootste privé sauna platform in Nederland is en in het afgelopen half jaar al meer dan 1000 onafhankelijke reviews heeft verzameld. Met het ruimste aanbod van privé sauna’s hebben we altijd iets wat op jouw wensen aansluit!

TIP: OVERNACHTEN is een zeer gewilde mogelijkheid want zeg nou zelf, een hele nacht samen in een luxe wellness, helemaal alleen met een heerlijke jacuzzi, warme sauna (en vaak nog veel meer) op een prachtige locatie, wie wil dat nou niet?! Na een onvergetelijke nacht wordt je heerlijk wakker met een vers ontbijtje waarna je nog even nageniet in de sauna of in de jacuzzi om als herboren de dag te beginnen!

ONGESTOORD ONTSPANNEN is er tegenwoordig niet vaak meer bij. We zijn steeds drukker, racen van hot naar her om alles maar te kunnen regelen en een momentje voor jezelf is zeldzaam. In een privé sauna sluit je je even helemaal af van de hectische buitenwereld en ben je alleen maar in het ‘nu’. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, alleen maar te genieten. Na je privé wellness bezoek kan je er weer voor de volle 100% tegenaan!

De privesauna.nl wellness cheque bestel je via https://giftcard.privesauna.nl/