SINT MAARTENSZEE - Speelpark De Goudvis beschikt over 3 overdekte speelparadijzen. Dit samen vormt meer dan 2200m² overdekt speelplezier! De enorme oud-hollandse buitenspeeltuin is overzichtelijk opgezet en ruim 3,5 ha groot. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de vele speeltoestellen.


Het indoor speelparadijs is uitgerust met twee speelstructuren van elk drie etages hoog. Hier kunnen de kinderen op ontdekkingstocht via de glijbanen naar één van de vijf ballenbakken, slangentrappen of kabelbaan! Daag je broertje of zusje uit op De Sweeper en kijk wie het langst blijft staan. Wat dacht u van een rondvlucht in de helicopter (monorail) of sleetje rijden van de rodelbaan? Het is allemaal mogelijk in ons indoor speelparadijs!Ook voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek voorzien van diverse softplay attributen. Ga met de allerkleinsten op ontdekking langs de interactieve wand en luister naar grappige geluidjes uit de onderwaterwereld.In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig waar eten en drinken besteld kan worden. Het is niet toegestaan meegebrachte eten- en drinkwaren te nuttigen in het speelparadijs. De toiletten in het speelparadijs zijn gratis te gebruiken. Ook is hier de mogelijkheid om uw baby te verschonen.

De enorme oud-hollandse buitenspeeltuin is overzichtelijk opgezet en ruim 3,5 ha groot. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de vele speeltoestellen waaronder o.a. een grote zandbak met klimtoren, trampolines, de draaiwip, kabelbanen, schommels, G-Forze, luchtkussens en natuurlijk het klimklauter-piratenschip! Maak bij mooi weer een tochtje op de waterfietsen of ren met je voeten door het water over de waterbrug! Schommel met je ouders op de familieschommel of daag ze uit op de Survival Trail! Zo hoog mogelijk springen op de grootste airtrampoline van Europa (400 m2) of een wedstrijdje op de skelters? Bij De Goudvis kan het allemaal!In de buitenspeeltuin is een toiletgebouw aanwezig waar u gratis gebruik van mag maken. Ook is het mogelijk om hier uw baby te verschonen. Tevens zijn er diverse picknickplaatsen aanwezig waar u eventueel uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren kunt nuttigen.

https://www.degoudvis.eu/