NEDERLAND - Zoek jij een originele activiteit voor jouw volgende uitje? Speel dan één van de leuke stadsspellen van City Adventures, waar en wanneer je maar wilt! Een stadsspel (of citygame) is een teambuilding activiteit, vol met uitdagende breinbrekers en opdrachten die de echte wereld met de virtuele wereld verbinden. Dankzij de unieke gps-elementen ontdek je spelenderwijs verborgen pareltjes in de stad. Je duikt helemaal in het verhaal van het spel, en komt door samen te werken steeds een stukje dichterbij de ontknoping.

City Adventures biedt een breed scala aan spannende stadsspellen met diverse thema's! Stap in de schoenen van een detective met 'Sherlock', jaag op de criminelen in 'The Hunt', speel het bordspel 'Kolonisten' in real life of ga de strijd aan met Dr. Crypto in de gpsspeurtocht 'Escape the City'. Deze spellen zijn perfect voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, school evenementen of teambuilding activiteiten. Organiseer je dit jaar een vrijgezellenfeest? Kies dan voor de ultieme vrijgezellenactiviteiten 'The Hangover Game' of 'Wedding Game'!

Voor elk uitje biedt City Adventures een onvergetelijke ervaring! Er zijn zelfs junior versies van de spellen. Ideaal voor een dagje uit met het gezin, een familiedag of een kinderfeestje. Je kunt in teams van 2 tot 6 personen spelen, of met grotere groepen tegelijk met elkaar de strijd aangaan. Het enige wat je nodig hebt is een vrolijke groep mensen, je eigen smartphone (met 4/5G), de gratis app en een spelcode. Zo simpel is het!

De stadsspellen van City Adventures zijn perfect voor de 'doe-het-zelver'! Je kunt zonder fysieke begeleiding een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Bovendien bepaal je zelf wanneer je speelt! En mocht het weer roet in het eten gooien, dan biedt City Adventures de mooi weer garantie, zodat je gratis kunt omboeken naar een andere datum.

Nicole deelde haar enthousiasme over de uitdagende stadsspeurtocht 'Escape the City', gespeeld tijdens hun bedrijfsuitje: "We hebben zó genoten van het spel! Het begon met het nieuws dat er negen gijzelaars gevangen zaten in virtuele kamers die we moesten helpen ontsnappen door codes te kraken. Al snel werden we als groep meegezogen in het spel! We ontdekten onbekende straatjes en kregen allerlei hersenkrakers op onze mobiel. Toen we zagen dat een ander team dichtbij kwam qua score, begon de adrenaline helemaal te stromen en waren we extra gedreven om te winnen!"

Ook zo’n super leuk uitje beleven? Dat kan al voor 47,- per team! Bezoek de website van City Adventures of bel naar 085 065 4537 voor meer informatie.