HOORN - Voilà.... City Tours Hoorn!! Een nieuw product van RentTourBuy, zo uitgebreid dat men er een eigen naam aan gegeven heeft.


Onder de naam City Tours Hoorn bieden we de bezoeker en de inwoners van Hoorn de mogelijkheid om op verschillende manieren (hernieuwde) kennis te maken met onze prachtige stad, maar zeker ook met de omgeving.

Natuurlijk bieden we professioneel begeleide wandelingen in verschillende talen en thema's aan, maar we gaan nog een stap verder. Bij City Tours Hoorn (CTH) kun je ook begeleide tours doen op een Stadsfiets, E-Bike, E-Chopper, Fat-Bike of Fatmax E-step naar de prachtige dorpjes in de omgeving of de magische driehoek Hoorn | Enkhuizen | Medemblik.

Ook voor de jongsten hebben we een super leuk product ontwikkeld: De (wandel) Speurtocht naar de 4e Scheepsjongen van Bontekoe met als beloning een heel gezond ijsje.

Check onze site (www.citytourshoorn.nl) voor alle informatie of neem contact op met info@citytourshoorn.nl / 0654791816. Of volg ons op FB, Insta of via onze site.

Binnenkort presenteren we ook nog "Hop on – Hop off in West-Friesland".... later meer hierover!

CityToursHoorn is een initiatief van RentTourBuy, verhuurder van persoonlijk vervoer, Kleine Noord 57, Hoorn.